Szállítási információk

Amennyiben egy meghatározott időpontig (születésnap, névnap, egyéb esemény) szeretné megkapni a terméket, kérjük a megrendelés során a megjegyés rovatban jelezze felénk az időpontot, hogy még nagyobb figyelmet fordíthassunk a logisztikai folyamatra és rögtön reagálni tudjunk ha nem fér bele a szállítási időbe. Törzsvásárlóink már nagyon rutinosan használják ezt a funkciót. Ettől függetlenül is e-mail útján folyamatosan tájékoztatjuk majd  a megrendelése aktuális állapotáról.

        Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)             900 Ft

Ajánlás: A csomagterminálok országszerte több mint 62 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.

A csomagautomaták listáját és egyszerű használatára vonatkozó informácókat a www.foxpost.hu oldalon találhat. A megrendelés folyamatában egyszerűen és pontosan ki tudja választani az Önhöz legközelebbi átvételi pontot. Az aktuális listát ide kattintva érheti el.

Folyamat: Az Ön által megrendelt csomagot összekészítjük, ez raktárkészlettől függően 1-3 munkanapot vesz igénybe. A küldeményt a szállító partner a csomag feladásától számítva további 1-2 munkanapon belül a kért címre szállítja az ország egész területén.

Csomag nyomonkövetése: A csomag útja az értesítő e-mailben található kísérő okiratszám segítségével az interneten is nyomon követhető a  weboldalon. A csomagkövetés partnerünk oldalán itt található.

      MPL FUTÁRSZOLGÁLAT            980 Ft

Ajánlás: Igen közkedvelt szállítási mód vásárlóink körében, viszonylag olcsó és kényelmesen otthonában / munkahelyén tudja átvenni napközben a csomagot a vásárló.  KÉRJÜK EZT A SZÁLLÍTÁSI MÓDOT CSAK AKKOR VÁLASSZA, HA A MEGADOTT CÍMEN 8-17 ÓRA KÖZÖTT A TERMÉK ÁTVÉTELÉT BIZTOSÍTANI TUDJA.

Folyamat: Az Ön által megrendelt csomagot összekészítjük, ez raktárkészlettől függően 1-3 munkanapot vesz igénybe. A küldeményt a szállító partner a csomag feladásától számítva további 1-2 munkanapon belül a kért címre szállítja az ország egész területén.

Csomag nyomonkövetése: A csomag útja az értesítő e-mailben található kísérő okiratszám segítségével az interneten is nyomon követhető a http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes weboldalon. Webáruházunk e-mailen értesítést küld a feladás napján, ezért kérjük, hogy különösen körültekintően adják meg az e-mail címet. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat egy újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A csomagot a futárszolgálat munkanapokon 8-17 óra között szállítja.

Költség: A szállítási költség 980 Ft előre utalás esetén. Nagyobb súlyú küldemények esetén (5 kg-on felül) 1.380 Ft előre utalás esetén. A megrendelési folyamatban a rendszer mutatja majd Önnek, hogy pontosan mennyit kell fizetnie.

 

RENDELÉSI ÉS LOGISZTIKAI FOLYAMAT MENETE, MELYRŐL E-MAIL ÚTJÁN FOLYAMATOSAN TÁJÉKOZTATJUK:

 

Webáruház készítés